Jouw loopbaan

Jouw werk van morgen begint met een goed gesprek. Ga het gesprek aan met een loopbaancoach over de uitkomsten van jouw Loopbaanwijzer. Drie vertrouwelijke en vrijblijvende gesprekken geven je inzicht en richting! Deze eerste drie gesprekken zijn gratis.

Je kunt ook een online gesprek plannen.

Ellen Griessen

Mijn kracht als loopbaanadviseur ligt in de combinatie van professionaliteit, persoonlijke benadering en een praktische en op kwaliteit gerichte werkwijze. Ik heb ruim 20 jaar ervaring in loopbaanontwikkeling, coaching, HRM en re-integratie.

Marianne Regtop

Typisch Marianne: energiek, positief, eerlijk, praktisch en vernieuwend. Een ervaren loopbaanadviseur en een verbinder in hart en nieren met een groot netwerk. Inspirerend en motiverend. Graag tot ziens!

Plan een gesprek met een van de loopbaanadviseurs

Klik hier

Loopbaanwijzer

Wie ben je, waar ben je goed in, wat zijn je verbeterpunten, waar ligt je talent? De Loopbaanwijzer vertelt het je. Via een uitgebreide vragenlijst krijg jij een persoonlijk rapport waar je wijzer van wordt. Bij de Loopbaanwijzer horen drie gratis gesprekken met een loopbaanadviseur. Maak er gebruik van, het helpt je verder.

Versterk je netwerk

Netwerken is een van de eerste dingen die je kunt gaan doen! De meeste mensen vinden tegenwoordig een nieuwe baan via netwerken. Hoe kun je dat het beste aanpakken?