Daten met Domijn!

Bij Domijn zoeken we collega’s. Nu, en in de toekomst. Maar solliciteren is een grote stap. Daarom bedachten we iets nieuws: daten met Domijn!

Op 11 juli en 23 augustus nodigen we geïnteresseerden uit voor een date. We maken op een laagdrempelige manier kennis in onze kantine: de Twentsche Foodhal.

Tijdens Daten met Domijn vertellen collega’s van alle afdelingen meer over de uitdagingen waar we voor staan, zoals verduurzaming, woningtekort, betaalbaarheid en leefbaarheid in onze wijken. En natuurlijk over hoe het nou écht is om bij Domijn te werken.

En het mooie is: het is helemaal gratis en vrijblijvend. Vanaf 16.30 uur kan iedereen gewoon binnenlopen in de foodhal. Ons kantoor is boven de foodhal; dus natuurlijk geven we ook meteen een rondleiding. Na deze eerste date kunnen mensen die enthousiast zijn geworden tot 1 september reageren op de vacature die bij ze past.

Oh, en onder de aanwezigen verloten we een dinerbon van 50 euro van de Foodhal. Wil je meer lezen over het evenement? Ga dan naar www.werkenbijdomijn.nl/datenmetdomijn