Kennismaken met… Sophie

Wie ben je en wat doe je?
Ik ben Sophie Slot, ik werk als web- en communicatiespecialist bij Domijn. In mijn rol ben ik onder andere verantwoordelijk voor alle content op onze website en social media kanalen. Daarnaast werk ik aan een heleboel leuke projecten. Hierin geef ik communicatieadvies en help ik bij de uitvoer ervan. Zo ook bij Corpofit!

Wat doe je voor Corpofit?
Mijn collega Annelot haakte me aan bij Corpofit. Ze vroeg me of ik mee wilde helpen met het opzetten van de website. En daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen. Samen met haar en de werkgroep hebben we de complete structuur en inhoud van de website neergezet. Ook nu blijf ik nog betrokken bij het project. Ik help bij het maken van communicatiemiddelen, nieuwsberichten en het plaatsen van nieuwe workshops en trainingen in de Academie.

En heb je al van het aanbod gebruikgemaakt?
Ja zeker! Doordat ik als een van de eersten op de hoogte was van het aanbod kon ik niet wachten tot de Academie live ging. Ik heb in november m’n kans dan ook meteen gegrepen en me ingeschreven voor een aantal workshops! Ik was bij de webinar van Mark Tuitert en leerde van Millie van der Heijden meer over fit en vitaal je werk doen. Heel interessant!

Welke spreker hoop je nog eens tegen te komen in de Academie?
Ik ben persoonlijk groot fan van Cynthia Schultz van www.cynthia.nl. Haar balans tussen werk en privé inspireert mij enorm. Zij legt uit hoe ze effectief omgaat met haar tijd en deelt daar ook heel praktische tips over. Ik werk al met haar planner en heb ook haar boek gelezen, dus het lijkt me heel leuk om een keer een sessie van haar te volgen.

En op jouw vakgebied?
Het lijkt mij heel waardevol om eens aan de slag te gaan met het beter begrijpen van onze doelgroep. Welke informatie verlangen zij van ons en hoe komen we in het midden uit als je kijkt naar de informatie die wij willen en moeten delen? Dat is soms best een uitdaging en daar kan ik wel wat hulp bij gebruiken. Dus ik ga maar weer eens tussen het aanbod neuzen!