Nieuwe e-learning: Duurzamer wonen – basiskennis

Krijg jij ook regelmatig vragen van huurders over duurzaamheid? En weet jij niet altijd hoe je deze vragen goed beantwoordt? Goed nieuws! Er staat een nieuwe training voor je klaar!

Volg nu de training ‘Duurzamer wonen – basiskennis’
En binnen 45 minuten ben je weer up-to-date. Je kunt deze e-learning gratis volgen via de Corporatie Academie. Klik op deze link en je kunt via de Academie gelijk beginnen.

Er lopen steeds meer projecten met duurzame toepassingen. Niet zo gek dus dat ook huurders steeds vaker vragen stellen over duurzaamheid, de (nieuwe) installaties en hoe ze die moeten gebruiken.

Daarom is er een e-learning ontwikkeld
Je leert meer over de huidige en nieuwe installaties, weet straks goed het verschil tussen een CV-ketel en warmtepomp, natuurlijke en mechanische ventilatie én tussen radiatoren en vloerverwarming.

Ook krijg je meer info over het duurzaam, energiezuinig, comfortabel en gezond omgaan met de verschillende ruimtes van een woning. En dat alles binnen 45 minuten, op een tijdstip dat het jou uitkomt. Met de kennis die je opdoet kun je vragen van huurders straks goed beantwoorden!

Deze e-learning is ontwikkeld door FLOW in samenwerking met De Alliantie, Patrimonium Barendrecht, Stadgenoot, Woonstichting Joost en De Corporatie Academie.