Over Corpofit

De wereld om ons heen verandert snel. Van een veranderende huurder, digitalisering en langer werken tot aan je pensioen. Dit vraagt om wendbaarheid, van jou én van je werkgever. Werken moet namelijk wel leuk en uitdagend blijven.

Jij bent verantwoordelijk voor je eigen loopbaan. En daarom is het belangrijker dan ooit dat je investeert in je persoonlijke ontwikkeling. Gelukkig hoef je dat niet alleen te doen. Want Corpofit helpt je hierbij.

Corpofit is een platform opgericht door zestien corporaties uit Oost-Nederland. Op deze website vind je alle tools die je nodig hebt bij jouw loopbaanontwikkeling. Kom bijvoorbeeld in contact met loopbaancoaches, meld je aan voor interessante workshops of trainingen en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Onze belofte

Wij werken als corporaties samen op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Samenwerken en netwerken is een voorwaarde om als corporatie je doelen te bereiken. Door onze krachten te bundelen komen we verder: 1+1=3. We beseffen allemaal dat vitale, flexibele en vakkundige medewerkers van cruciaal belang zijn. Leren en ontwikkelen van medewerkers komt dan ook ten goede aan zowel de medewerkers als de organisatie. Daarom stimuleren we dit. Als corporaties geven wij onze medewerkers voldoende tijd en ruimte voor het bijwonen van activiteiten die Corpofit organiseert. Wij zijn ons ervan bewust dat wij een belangrijke voorbeeldrol hebben en zijn zelf ook constant en zichtbaar bezig met onze eigen ontwikkeling.

Samen zijn wij Corpofit